• nūhou-3

Nūhou

Nā ala kūpono e hoʻomaikaʻi ai i kakū'ē abrasion o nā kapuaʻi EVA.

Ua kaulana nā kapuaʻi EVA i waena o nā mea kūʻai ma muli o ko lākou māmā a me nā waiwai ʻoluʻolu.Eia naʻe, e loaʻa i nā wāwae EVA nā pilikia i ka hoʻohana lōʻihi, e pili ana i ke ola lawelawe a me ka hōʻoluʻolu o nā kāmaʻa.

Ma kēia ʻatikala, e hoʻolauna mākou i kekahi mau ala kūpono e hoʻomaikaʻi ai i ke kūpaʻa ʻana o nā wāwae EVA a hoʻoikaika i kou mau kāmaʻa.

1.E koho i nā mea EVA kiʻekiʻe:

ma mua o kou hoʻomaka ʻana, ʻo ke koho ʻana i nā mea EVA kiʻekiʻe he hana koʻikoʻi ia e hoʻomaikaʻi ai i ke kūpaʻa abrasion o nā kapu kāmaʻa.E ho'āʻo e koho i nā mea EVA me ka nui kiʻekiʻe a me ka mālama kūikawā, hiki ke hāʻawi i ka pale abrasion maikaʻi a me ka lōʻihi.

2. Hoʻohuimea kūʻē abrasion:

HoʻohuiSILIKE Anti-abrasion masterbatch(mea pale lole)i ke kaʻina hana o ka EVA soles hiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ke kūpaʻa abrasion o nā kāmaʻa kāmaʻa, hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe a pēlā aku.

SILIKE Anti-abrasion masterbatch NM-2T(Kahea iaMea kūʻē i ka ʻaʻahu NM-2T) ua hoʻomohala kūikawā no nā ʻōnaehana resin eva a i ʻole eva-compatible e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka pale ʻana o ka abrasion o ka huahana hope, hoʻemi i nā waiwai o ka lole, hoʻomaikaʻi i ka hana ʻana a me ke kahe ʻana o ka resin me nā mea liʻiliʻi e hāʻawi i nā waiwai hoʻokuʻu maikaʻi, hoʻomaikaʻi i ka lubrication kūloko a me waho, a mai komo a hoʻokuʻu i nā lāʻau.

副本_合成风消费者权益日海报__2023-08-04+11_35_45

3. E hoʻonui i ka mānoanoa o ka sole:

ʻO ka mānoanoa o ke kapuaʻi e pili kokoke ana i kona kū'ēʻana i ka abrasion.ʻO ka hoʻonuiʻana i ka mānoanoa o nā kapuaʻi hiki ke hoʻonui i ko lākou kū'ēʻana i ka abrasion a hoʻemi i ka wikiwiki o ka abrasion.

4. Ka mālama mau:

He mea koʻikoʻi ka mālama mau ʻana e hoʻonui i ke ola lawelawe o nā wāwae EVA.Ma hope o ka hoʻohana ʻana, e hoʻolohe i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā kapuaʻi e pale i ka hōʻiliʻili ʻana o ka lepo a me nā stains, hiki ke hoʻolōʻihi i ka lole.

Hoʻomaikaʻi i kakū'ē abrasion o nā kapuaʻi EVAhe mea ko'iko'i i ka pale 'ana i nā kāma'a a ho'onui i ko lākou ola.Ma ke koho ʻana i nā mea kiʻekiʻe kiʻekiʻe, hoʻohui i nā mea pale lole / Anti-wear agents, hoʻonui i ka mānoanoa a me ka mālama mau ʻana, hiki iā mākou ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka pale ʻana o nā wāwae a hana i nā kāmaʻa EVA ʻoi aku ka lōʻihi.ʻO ka pale ʻana i kā mākou mau kāmaʻa ʻaʻole wale e mālama i nā kumukūʻai, akā kōkua pū kekahi i ke kaiapuni a hōʻemi i nā ʻōpala a me nā kumuwaiwai.E hana pū kākou i mea e ʻoi aku ka pale ʻana o nā kāmaʻa EVA!


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-04-2023