• nūhou-3

Nūhou

ʻO kasilicone masterbatch/linear low density polyethylene (LLDPE) composites me nā mea like ʻole o ka silicone masterbatch 5%, 10%, 15%, 20%, a me 30%) i hana ʻia e ke ʻano hana sintering wela a ua hoʻāʻo ʻia kā lākou hana tribological.
Hōʻike nā hualoaʻa he hopena koʻikoʻi ko ka silicone masterbatch content i ka hana frictional o ka composite.Hiki ke emi ke kumu o ka friction coefficient o nā composites me ka hoʻonui ʻana o nā ʻike masterbatch silicone.

Inā he 5% ka ʻike o ka silicone masterbatch, hiki ke hoʻemi ʻia ka nui o ka lole i 90. 7%, ʻo ia hoʻi, hiki i kahi masterbatch silicone liʻiliʻi ke hoʻomaikaʻi i ke kūpaʻa abrasion.Ke piʻi aʻe ka haʻawe i hoʻopili ʻia mai ka 10 N a i ka 20 N, ua ʻokoʻa ka ʻāpana friction ma ka laulā o 0. 33-0.54 a me 0. 22-0.41, e hōʻike ana e hiki i ka haʻahaʻa kiʻekiʻe ke kōkua i ka emi ʻana o ka coefficient friction o ka composite.Hōʻike ka nānā ʻana i ka ʻili o ka ʻili o ka ʻili o ka plastic deformation o ka ʻili LLDPE maʻemaʻe, a ʻo ke ʻano o ka ʻaʻahu koʻikoʻi he adhesive a abrasive.Eia nō naʻe, ma hope o ka hoʻohui ʻana o ka silicone masterbatch, e maʻalahi ka ʻili o ka ʻili o ka mea composite, ʻo ia ka mea ma muli o ka abrasive liʻiliʻi.
(ʻO kēia ʻike, i ʻoki ʻia mai Kina Plastic Industry, Study on Tribological Properties of Modified by Silicone Masterbatch, College of Materials Science and Engineering, University of Liaocheng, Kina.)

Eia naʻe,SILIKE LYSI-412ʻO ka silicone masterbatch kahi hana pelletized i loaʻa i kahi PDMS kaumaha nui kiʻekiʻe i hoʻopuehu ʻia i loko o ka linear low density polyethylene (LLDPE).Hoʻolālā ʻia e hoʻohana ʻia ma ke ʻano he lubricant additive i ka polyethylene compatible system e hāʻawi i nā pono e like me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā waiwai o ka ʻili (lubricity, slip, low coefficient of friction, silky feeling).

1625028817791


Ka manawa hoʻouna: Iune-30-2021