• nūhou-3

Nūhou

Flame retardant masterbatch, ʻo ia kekahi o nā huahana pale ahi maikaʻi loa i nā plastics a me nā resins rubber.ʻO ka masterbatch flame retardant kahi ʻano huahana granular i hana ʻia e ka hui ʻana, extruding a me ka pelletizing ma o twin-screw a ʻekolu-screw extruders ma ke kumu o ka flame retardant a me ka hui pū ʻana o nā ʻano like ʻole o ka lapalapa ahi, hoʻololi a me ka hopena synergistic.

ʻOkoʻa mai ka flame retardant, flame retardant masterbatch he nui nā pono e like me ka maʻalahi o ka hoʻohui ʻana i ka resin, maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe, kiʻekiʻe ka pono o ka flame retardant, ka liʻiliʻi o ka hoʻohui, ka liʻiliʻi liʻiliʻi i nā waiwai mechanical o ka resin, ʻaʻole maʻalahi hiki ke hana delamination, kumu, ka ua a me nā mea ʻē aʻe i makemake ʻole ʻia ma hope o ka hoʻohui ʻana, mālama i ka hana, ke kumu kūʻai a me ka manawa.

Ma muli o ka maikaʻi o ka flame retardant efficiency, ka mālama ʻana i ke kaiapuni, hoʻomaikaʻi i ka hana hana, ʻoluʻolu a me nā ʻano ʻē aʻe he nui o ka pale ʻana i ka masterbatch masterbatch combustion i hoʻohana ʻia i loko o nā plastics, ua lilo ia i mea ʻokoʻa maikaʻi i nā mea hoʻopaʻa ahi kuʻuna a ua hoʻohana ʻia i ka nui o ka plastic. pelletizing, extrusion, injection molding a me nā mea ʻē aʻe.

I kēia manawa e paipai i ka hoʻohana ʻana i ka masterbatch pale ahi i ka halogen, phosphorus, nitrogen a me nā mea hoʻopaʻa ahi ahi ʻole i ka masterbatch-based.

企业微信截图_17134068456729

Nui nā pilikia ʻenehana a me nā pilikia i hiki ke loaʻa i ka wā o ka hana ʻana i nā masterbatches retardant flame.Eia kekahi mau nīnau maʻamau:

Hoʻopuehu like ʻole: ʻO ka hoʻopuehu like ʻole ʻana o nā mea pale ahi i loko o ka substrate plastik hiki ke alakaʻi i nā waiwai waiwai ʻole.

Paʻakikī ka hana ʻana: hiki i kekahi mau mea pale ahi ke hoʻonui i ka viscosity heheʻe, e alakaʻi ana i nā pilikia i ka hana extrusion.

ʻAʻohe paʻa wela: Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia nā mea pale ahi i ka wā o ka hana wela kiʻekiʻe, e pili ana i ka paʻa wela o ka huahana.

ʻO ka pōʻino o nā waiwai kino: ʻO ka hoʻohui ʻana i ka nui o nā mea pale ahi e hōʻemi i nā waiwai mechanical o ka mea, e like me ka ikaika hopena a me ka ductility.

Hoʻololi kala: Hiki ke hoʻopili ʻia ke kala o ka huahana hope loa, ʻoi aku ka nui o nā huahana ʻālohilohi a ʻulaʻula paha.

Nā mea e hoʻomaikaʻi ai i ka hana hoʻopuehu ʻana o ka masterbatch pale ahi.

SILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150he wax silicone i hoʻololi ʻia.Hoʻohana ʻia ia no ka mālama ʻana i nā mea hoʻopiha inorganics, pigments, flame retardants e hoʻomaikaʻi i nā waiwai dispersion.

Flame retardant masterbatch i loko o ke kaʻina hana granulation, hoʻohui i ka nui kūpono oSILIKE silicone hyperdispersanthiki ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hana hana a me ka maikaʻi o ka flame retardant masterbatch, hiki i ka dispersant ke hana i nā mea pale ahi i ka maikaʻi a me ka hoʻopuehu like ʻana, e pale aku i ke ʻano o nā ʻāpana keʻokeʻo ma ka ʻili o ka huahana, a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka maikaʻi o ka ʻili, hoʻomaikaʻi i ka hana hana, e hoemi i na koina hana;i ka manawa like, e hāʻawi i ka huahana i ka lubrication maikaʻi loa i loko & waho, hoʻomaikaʻi i ka hana ʻana, hoʻomaikaʻi i ka ʻili o ka hydrophobicity, maikaʻi ka hoʻokō ʻana i ka wai.Loaʻa iā ia ke kūpaʻa maʻamau.

Ka hopena o ka hoʻohui ʻanaSILIKE silicone hyperdispersants:

3K5A9509

Hoʻomaikaʻi ʻia ka hoʻopuehu ʻana: SILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hoʻopuehu ʻana o nā mea pale ahi i loko o nā substrate plastik, e hana ana i kahi hui like ʻole.

E ho'ēmi i ka viscosity hehee: Ma ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka dispersibility,SILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka viscosity hehee a hoʻemi i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu i ka wā e hana ai.

ʻAʻole pili i nā waiwai mechanical o ka huahana: Hoʻohui ʻia oSILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150ʻaʻole pili i nā waiwai mechanical o ka huahana hope.ʻAʻole ia he hopena maikaʻi ʻole i nā waiwai o ka substrate.

E hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka ʻili: hoʻohuiSILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150hiki ke hoʻonanea i ka ʻili o ka huahana a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka ʻili o ka huahana.

E hoʻomaikaʻi i ka pono hana: SILIKE silicone hyperdispersants SILIMER 6150hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hana ʻana, hoʻomaikaʻi i ka resin processing fluidity, a laila hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hana hana a me ka maikaʻi o ka huahana.

Ke hoohanaSILIKE silicone hyperdispersants, pono e noʻonoʻo i ko lākou kūlike me nā mea pale ahi a me nā substrates plastic, a me ka hopena i ka hana o ka huahana hope.ʻAʻole kūpono nā Silicone hyperdispersants no nā masterbatches flame retardant, akā hoʻohana nui ʻia i nā masterbatches kala, kiʻekiʻe filler system masterbatches, functional masterbatches a pēlā aku, a kūpono i nā resins thermoplastic maʻamau, TPE, TPU a me nā elastomers thermoplastic, hoʻomaikaʻi i ka hana hana o nā mea waiwai, hoʻomaikaʻi i ka hoʻopuehu ʻana o nā ʻāpana pauka, a hoʻomaikaʻi pū i ka maʻalahi o ka ʻili.

Ke ʻimi nei ʻoe i kahi dispersant hiki ke hoʻonui i ka hana hoʻopuehu o ka flame retardant masterbatch, hiki iā ʻoe ke aʻo e pili anaSILIKE silicone hyperdispersant, ka mea i manaʻoʻiʻo e lawe mai iā ʻoe i ka pīhoihoi nui a hoʻonui i ka hoʻokūkū o kāu huahana.

Contact us Tel: +86-28-83625089 or via email: amy.wang@silike.cn.

punaewele:www.siliketech.come aʻo hou aku.


Ka manawa hoʻouna: Mei-22-2024